Warta

  • Deliver foreign orders on time, loading and shipping

    Ngirimkeun pesenan asing dina waktosna, ngamuat sareng pengiriman

    Saban poé, kami ngirimkeun sajumlah ageung barang ka perusahaan domestik sareng asing.Kamampuan manajemén gudang profésional kami sareng tim pangiriman profésional mastikeun yén unggal sapotong barang dikirim ka unggal palanggan sacara teratur sareng teratur.Kusabab po...
    Maca deui
  • We participated in these exhibitions in 2021

    Kami milu dina paméran ieu di 2021

    Dina Méi 2021, urang milu dina 60th National Pharmaceutical Machinery Expo sareng 2021 China International Pharmaceutical Machinery Expo.Desain struktural pinuh kami tina sabuk bolong tiasa sacara efektif ngabéréskeun p ...
    Maca deui
  • Customers from many countries visited Tuoxin

    Konsumén ti loba nagara dilongok Tuoxin

    Produk kami parantos dikenal di puluhan nagara di sakumna dunya.Konsumén ti nagara béda geus diajar ngeunaan parusahaan urang jeung produk urang ngaliwatan silih perkenalan, partisipasi dina paméran, pilarian online tur cara béda lianna.Saatos diajar ngeunaan kami, seueur palanggan ...
    Maca deui
  • Shanghai corrugated exhibition in July 2021

    Shanghai paméran corrugated dina Juli 2021

    Maca deui