Produk

  • Modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt

    Sabuk palastik modular RTB Lempeng Ngajalankeun Roller Conveyor Beubeur

    Sabuk pitch: 50.8mm

    Wewengkon kabuka: 0%

    métode Assembling: Desain Bulke, Tanpa ngagunakeun rod

    Roller Top: dipaké dina rupa-rupa aplikasi akumulasi-tekanan low

  • Raised Rib 5997 Plastic Modular Belt

    Ngangkat iga 5997 Plastik Modular Beubeur

    Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

    The total palastik jeung desain cleanable bisa ngajawab belts baja gampang polusi.Ayeuna desain anu tiasa dibersihkeun ngajantenkeun sabuk ogé cocog pikeun daérah industri pangan.Ogé aya loba dipaké dina loba industri lianna, kayaning pembuatan wadahna, farmasi sarta otomotif, garis batré jeung saterusna.

  • 820 Straight Run Single Hinge Table Top Plastic Chain

    820 Lempeng Run Single Hinge Table Top Ranté Plastik

    Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.

  • M2540 Radius Flush Grid With Hold-Down Edge Modular Conveyor Belt

    M2540 Radius Siram Grid Jeung Tahan-Turun Tepi Modular Conveyor Beubeur

    Sabuk modular palastik parantos suksés dianggo dina sagala jinis industri di sakumna dunya, parantos disatujuan sacara lega pikeun stabilitas sareng kaamanan pangiriman.Contona, dina manufaktur karton corrugated jeung industri transformasi, sabuk modular bakal dipaké pikeun angkutan karton tihang beurat ti piler ka transportdepartemén atawa departemén produksi salajengna.

  • Plastic Mini Straight Chain 820 series for transportation lines

    Palastik Mini Straight Chain 820 runtuyan pikeun jalur transportasi

    Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.

  • S2400 Radius Flush Grid Modular Conveyor Belt

    S2400 Radius siram Grid Modular Conveyor Beubeur

    Perusahaan Tuoxin gaduh pangalaman langkung ti 20 taun di industri ieu sareng kami terang kabutuhan palanggan, dina hal ieu, kami ngembangkeun solusi sabuk modular plastik.

    Efisiensi produktif tiasa ningkat upami nganggo sistem conveyor sabuk plastik modular.

    eta bisa ningkatkeun jangkungna kertas-tihang jeung ningkatkeun produksi jeung neundeun di wewengkon workshop.

    éta tiasa ningkatkeun laju transfer sareng henteu kedah nambihan alat-alat transportasi anu sanés.

    Kertas-tihang moal kaluar tina bentuk atawa skew saprak stabilitas.Janten tiasa ningkatkeun kuantitas tumpukan kertas nalika ngamuat, sareng ieu tiasa ngirangan biaya transportasi.

  • 821 Straight Run Double Hinge Supergrip Plastic TableTop Chains

    821 Lempeng Run Double Hinge Supergrip Plastik TableTop ranté

    Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.

  • Plastic Mini Straight Chain 831 series for transportation lines

    Palastik Mini Straight Chain 831 runtuyan pikeun jalur transportasi

    Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.

  • Plastic Radius Chain 880 Bevel Table Top Conveyor Chain

    palastik Radius Chain 880 Bevel Table Top Conveyor Chain

    Nantong Tuoxin Intelligent Equipment Technology Co., Ltd.is khusus dina manufaktur sadaya jinis Ranté Tabletop Plastik, Sabuk Plastik Modular sareng Komponén Conveyor sareng produk kami parantos dilarapkeun dina seueur industri.Kalayan insinyur profésional, urang tiasa nyumponan paménta anjeun kalayan solusi khusus.

  • Tuoxin 1060 Flat Top Plastic Magnetflex Conveyor Chain

    Tuoxin 1060 Datar Top Plastik Magnetflex Conveyor Chain

    Chainbelt ieu nawiskeun solusi énggal sareng unik pikeun aplikasi sideflexing inplants kalayan ranté conveyor modular.Sabuk ranté paling cocog pikeun wadah kaca sareng PET (contona botol piaraan nganggo dasar petaloid).

  • Flat Top Base Flight 1000 for Plastic Modular Belt

    Datar Top Base hiber 1000 pikeun Plastik Modular Beubeur

    Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

    The total palastik jeung desain cleanable bisa ngajawab belts baja gampang polusi.Ayeuna desain cleanable

  • Double Hinge 802 Straight Run Stainless Steel Table Top Chain Conveyor Chain

    ganda hinge 802 Lempeng Run stainless steel Table Top Chain Conveyor Chain

    Ranté tabletop baja nawiskeun beban anu diidinan maksimal anu langkung luhur tibatan ranté luhur plastik standar sareng cocog pisan pikeun ngangkut komponén baja sareng wadah kaca ku cara dipasang langsung.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2