• 4809 Raised Rib Straight Run Modular Conveyor Belt

    4809 Ngangkat iga lempeng Run Modular Conveyor Beubeur

    harga kalapa dumasar kana kualitas alus.produk urang geus diékspor ka loba nagara kaasup India, Iran, Australia, Newzealand, UAE jeung saterusna.Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kolega sareng klien kami.

  • Raised Rib 5997 Plastic Modular Belt

    Ngangkat iga 5997 Plastik Modular Beubeur

    Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

    The total palastik jeung desain cleanable bisa ngajawab belts baja gampang polusi.Ayeuna desain anu tiasa dibersihkeun ngajantenkeun sabuk ogé cocog pikeun daérah industri pangan.Ogé aya loba dipaké dina loba industri lianna, kayaning pembuatan wadahna, farmasi sarta otomotif, garis batré jeung saterusna.