• Flat Top Base Flight 1000 for Plastic Modular Belt

    Datar Top Base hiber 1000 pikeun Plastik Modular Beubeur

    Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

    The total palastik jeung desain cleanable bisa ngajawab belts baja gampang polusi.Ayeuna desain cleanable