• Flat Top 1100 Straight Run Plastic Modular Conveyor belt

    Datar Top 1100 Lurus Run Plastik Modular Conveyor sabuk

    Pausahaan Tenet: Win-Win

    sumanget perusahaan: Pioneering dina instruksi, Ngahiji jeung narékahan

    Konsep bisnis: Nyugemakeun customer kalawan harga lumrah, kualitas dipercaya jeung pangiriman timely

    Arah ngembangkeun: Janten pioneer manufaktur internal sabuk modular-plastik

  • Flat Top Base Flight 1000 for Plastic Modular Belt

    Datar Top Base hiber 1000 pikeun Plastik Modular Beubeur

    Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

    The total palastik jeung desain cleanable bisa ngajawab belts baja gampang polusi.Ayeuna desain cleanable

  • Modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt

    Sabuk palastik modular RTB Lempeng Ngajalankeun Roller Conveyor Beubeur

    Sabuk pitch: 50.8mm

    Wewengkon kabuka: 0%

    métode Assembling: Desain Bulke, Tanpa ngagunakeun rod

    Roller Top: dipaké dina rupa-rupa aplikasi akumulasi-tekanan low

  • 4809 Raised Rib Straight Run Modular Conveyor Belt

    4809 Ngangkat iga lempeng Run Modular Conveyor Beubeur

    harga kalapa dumasar kana kualitas alus.produk urang geus diékspor ka loba nagara kaasup India, Iran, Australia, Newzealand, UAE jeung saterusna.Kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kolega sareng klien kami.

  • Raised Rib 5997 Plastic Modular Belt

    Ngangkat iga 5997 Plastik Modular Beubeur

    Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

    The total palastik jeung desain cleanable bisa ngajawab belts baja gampang polusi.Ayeuna desain anu tiasa dibersihkeun ngajantenkeun sabuk ogé cocog pikeun daérah industri pangan.Ogé aya loba dipaké dina loba industri lianna, kayaning pembuatan wadahna, farmasi sarta otomotif, garis batré jeung saterusna.