• Polyethylene WearStrip Chain Guide Components

    Poliétilén WearStrip Chain Guide komponén

    Strip tahan ngagem diekstrusi tina bahan plastik polimér ultra luhur (UPE / HDPE / UHMWPE), anu ngagaduhan ciri tahan goresan, résistansi sepuh, résistansi suhu luhur sareng rendah, résistansi gesekan sareng saterasna.

    Ieu utamana dipaké dina sabuk conveyor, parabot automation jeung guardrail conveyor, kayaning c guardrail badag, paralel cushion rail, buleud cap guardrail, guardrail datar luhur, leutik C guardrail, pesawat cushion strip, K ngawangun liner, Z ngawangun liner, jsb eta boga rupa-rupa spésifikasi sarta bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamakéan.