Tentang Kami

Profil Perusahaan

Nantong Tuoxin Intelligent Equipment Technology Co., Ltd.Spésialisasi dina manufaktur sagala jinis Ranté Tabletop Plastik, Sabuk Plastik Modular sareng Komponén Conveyor sareng produk kami parantos dilarapkeun dina seueur industri.Kalayan insinyur profésional, urang tiasa nyumponan paménta anjeun kalayan solusi khusus.

Kalayan ideu inovasi, Tuoxin parantos ngembangkeun rupa-rupa produk anyar.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyumponan sagala rupa sarat anjeun kalayan solusi anu unggul.Kisaran produk urang ogé skala produksi ngarah di industri.Salaku produsén profésional, produk urang diterapkeun dina rupa-rupa industri, sapertos ngolah tuangeun daging, kadaharan ti laut, roti, buah sareng sayuran ogé inuman sareng produk susu.Éta ogé maénkeun peran penting dina industri apoték, kimia, batre.paper jeung produksi ban jsb.

6

Kusabab Tuoxin didirikan, urang nyobian pangalusna kami pikeun nyugemakeun unggal customer'srequirement.Kami parantos nyayogikeun sababaraha perusahaan anu terkenal sapertos Newamstar,jiangsu ASG group.Wahaha, Mengniu.Yurun, Coca Cola, Tsingtao bir, Hayao Grup jsb.

Perusahaan parantos mumpuni sareng sistem kualitas ISO 9001.

Produksi sacara ketatpatuh kana standar sareng prosedur ISO 9001, anu ngajamin kualitas produk anu saé.Jumlah beuki konsumén mimiti ngagunakeun produk urang kusabab fasilitas Tuoxin'sadvanced, pangalaman euyeub, manajemén efisien sarta tim jualan alus teuing.Tuoxin geus teu ngan miboga reputasi alus di pasar domestik, tapi ogé exportedproducts ka Asia Tenggara, Jepang, Rusia, Australia , Newzealand, Jérman jeung nagara séjén.

Tuoxin geus salawasna tetep visi urang dina pikiran, nu "Nyugemakeun customer kalawan harga lumrah, kualitas dipercaya jeung pangiriman timely"

3
2
厂房1920 689

Naha Pilih kami?

Perusahaan

20+ taun pangalaman produksi prifesional

TIM

Langkung ti 10 tim R&D

KUALITAS

Kualitas luhur sareng produsén anu dipercaya

harga pangalusna

Pasokan pabrik langsung, harga kalapa

Kami yakin yén nyugemakeun palanggan kami mangrupikeun dasar pangembangan sustainable perusahaan.Tuoxin daék gawé bareng sareng anjeun sareng ngahontal kauntungan silih.

Sagala inquiries ti nasabah wilujeng sumping.