• Snap-on flexible Chains Plain Chains (Fingered) 83

    Ranté fléksibel snap-on Ranté Polos (Ramo) 83

    Ranté Fleksibel kami tiasa ngabengkokkeun radius anu seukeut boh dina horisontal atanapi dataran nangtung kalayan gesekan anu rendah sareng sora anu rendah.

    Suhu operasi: -20-+60 ℃

    Laju maksimum anu diidinan: 50 m / mnt

    Pabrik modern, sadaya produksi sacara ketat dilaksanakeun saluyu sareng spésifikasi, mastikeun efisiensi kapasitas produksi sareng kualitas produk.Sadaya produk bakal dipariksa sateuacan pangiriman, supados unggal barang anu anjeun tampa mumpuni.