• M2540 Radius Flush Grid With Hold-Down Edge Modular Conveyor Belt

    M2540 Radius Siram Grid Jeung Tahan-Turun Tepi Modular Conveyor Beubeur

    Sabuk modular palastik parantos suksés dianggo dina sagala jinis industri di sakumna dunya, parantos disatujuan sacara lega pikeun stabilitas sareng kaamanan pangiriman.Contona, dina manufaktur karton corrugated jeung industri transformasi, sabuk modular bakal dipaké pikeun angkutan karton tihang beurat ti piler ka transportdepartemén atawa departemén produksi salajengna.

  • S2400 Radius Flush Grid Modular Conveyor Belt

    S2400 Radius siram Grid Modular Conveyor Beubeur

    Perusahaan Tuoxin gaduh pangalaman langkung ti 20 taun di industri ieu sareng kami terang kabutuhan palanggan, dina hal ieu, kami ngembangkeun solusi sabuk modular plastik.

    Efisiensi produktif tiasa ningkat upami nganggo sistem conveyor sabuk plastik modular.

    eta bisa ningkatkeun jangkungna kertas-tihang jeung ningkatkeun produksi jeung neundeun di wewengkon workshop.

    éta tiasa ningkatkeun laju transfer sareng henteu kedah nambihan alat-alat transportasi anu sanés.

    Kertas-tihang moal kaluar tina bentuk atawa skew saprak stabilitas.Janten tiasa ningkatkeun kuantitas tumpukan kertas nalika ngamuat, sareng ieu tiasa ngirangan biaya transportasi.