banner
banner2
banner3

Naha Milih Kami?

Tujuan kami nyaéta pikeun nyumponan sagala rupa sarat anjeun kalayan solusi anu unggul.

promote01

Sabuk Modular

Spesialis dina widang conveying

promote02

Ranté conveyor

Magnét Chainbelt: Datar Top 1060

Spesialis dina widang conveying

Tentang Kami

Tuoxin parantos ngembang
rupa-rupa produk anyar

Nantong Tuoxin Intelligent Equipment Technology Co., Ltd.Spésialisasi dina manufaktur sagala jinis Ranté Tabletop Plastik, Sabuk Plastik Modular sareng Komponén Conveyor sareng produk kami parantos dilarapkeun dina seueur industri.Kalayan insinyur profésional, urang tiasa nyumponan paménta anjeun kalayan solusi khusus.

Kalayan ideu inovasi, Tuoxin parantos ngembangkeun rupa-rupa produk anyar.

Kategori produk

Tujuan kami nyaéta pikeun nyumponan sagala rupa sarat anjeun kalayan solusi anu unggul.