palastik Radius Chain 880 Bevel Table Top Conveyor Chain

Katerangan pondok:

Nantong Tuoxin Intelligent Equipment Technology Co., Ltd.is khusus dina manufaktur sadaya jinis Ranté Tabletop Plastik, Sabuk Plastik Modular sareng Komponén Conveyor sareng produk kami parantos dilarapkeun dina seueur industri.Kalayan insinyur profésional, urang tiasa nyumponan paménta anjeun kalayan solusi khusus.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan

Nantong Tuoxin Intelligent Equipment Technology Co., Ltd.is khusus dina manufaktur sadaya jinis Ranté Tabletop Plastik, Sabuk Plastik Modular sareng Komponén Conveyor sareng produk kami parantos dilarapkeun dina seueur industri.Kalayan insinyur profésional, urang tiasa nyumponan paménta anjeun kalayan solusi khusus.

Mangpaat

Plastic Mini Straight Chain 831 series for transportation lines (6)

-Akurasi prosés molding ngajamin flatness Optimum

- résistansi maké High sarta gesekan low

- Beban kerja anu luhur

Parameter produk

Plastic Radius Chain 880 Bevel Table Top Conveyor Chain (8)

Sisi flexing baku Radius 880TAB runtuyan

Laju Max: 90M Iubricant 60M kagaringan

Pin: Stainless Steel

Bungkusan: 10 suku = 3.048M / kotak 1M ≈26pcs

Jarak pangpanjangna = 9M

Aplikasi

T Tuoxin Nyadiakeun sababaraha jinis sabuk modular plastik sareng ranté tabletop pikeun industri manufaktur wadah.Produk dirancang husus pikeun ngangkut rupa-rupa peti (kaca, aluminium, baja jeung pepet) jeung éfisién ngurangan karuksakan produk jeung downtime unplanned.Produk Tuoxin urang kualitasna alus sarta nransferkeun pagelaran, nu bisa nyadiakeun solusi alus teuing pikeun pabrik wadahna sarta mantuan aranjeunna meunang kauntungan signifikan. .Ti singleline ka aplikasi penanganan massal, rupa produk Tuoxin bisa nyugemakeun paménta husus tina industri manufaktur wadahna.Produk ieu boga kaunggulan tina gesekan low, lownoise sarta mindahkeun jarak jauh.Sabuk FreeFlow tiasa diterapkeun dina mindahkeun lancar tanpa nganggo pelat transfer.Éta ngarengsekeun masalah tumpukan wadah sareng ngamungkinkeun langsung ngarobih produk dina jalur perakitan.

6

Sertipikat

Perusahaan kami parantos lulus sertifikasi FDA sareng sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, sareng gaduh langkung ti 200 patén-patén.

820 Straight Run Single Hinge Table Top Plastic Chain (1)

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Nantong Tuoxin mangrupakeun produsén badag tina belts plastik modular, belts ranté sareng komponén conveyor, kantor pusatna di Cina jeung pabrik badag katutupan 20.000 méter pasagi di Propinsi Nantong.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman?

A: Kalawan kapasitas produksi kuat, kami nyadiakeun konsumén pangiriman gancang dina hiji minggu pikeun pesenan leutik teu leuwih ti 30 méter pasagi.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

A: Sumuhun, urang bakal senang nyadiakeun Anjeun sampel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.