Sabuk palastik modular RTB Lempeng Ngajalankeun Roller Conveyor Beubeur

Katerangan pondok:

Sabuk pitch: 50.8mm

Wewengkon kabuka: 0%

métode Assembling: Desain Bulke, Tanpa ngagunakeun rod

Roller Top: dipaké dina rupa-rupa aplikasi akumulasi-tekanan low


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (7)

RTB Lempeng Ngajalankeun Roller Conveyor Beubeur

Sabuk pitch: 50.8mm

Wewengkon kabuka: 0%

métode Assembling: Desain Bulke, Tanpa ngagunakeun rod

Roller Top: dipaké dina rupa-rupa aplikasi akumulasi-tekanan low

Posisi dipasang

modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (9)

RTB M1

The rollers ngan ngalegaan dina hiji sisi sabuk - luhur.Akumulasi roller nyadiakeun kirang gesekan antara sabuk jeung produk conveyed tur mastikeun nu pangalusna mungkin samping loading sabuk.

RTB M2

The rollers ngan ngalegaan dina dua sisi sabuk - luhur jeung handap.Nalika rollers sabuk puteran, produk conveyed bakal mindahkeun gancang ti sabuk.Nalika rollers sabuk teu muterkeun, produk conveyed bakal ngarambat dina speed sabuk.

0°:
Rollers berorientasi dina arah longitudinal pikeun aplikasi tekanan deui lemah sareng akumulasi produk.

30°, 150°, 60°, 120°:
Dirancang pikeun alignment na centering.

90°:
Rollers berorientasi dina arah gurat pikeun gerakan transverse gampang jeung mindahkeun samping.

Aplikasi

Sabuk modular diwangun ku modul anu didamel tina bahan termoplastik anu dihubungkeun sareng batang plastik padet.Iwal sabuk sempit (hiji modul lengkep atanapi kirang lebar), sadayana diwangun ku sambungan antara modul-modul anu dipasang sareng barisan anu padeukeut dina mode "bricklayed".Struktur ieu tiasa ningkatkeun kakuatan transversal sareng gampang dijaga.

6
modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (10)

Basis produksi badag, ngawengku wewengkon 20000 méter pasagi, produksi standardized jeung mode operasi, pangiriman timely, harga low jeung kualitas alus.

Sertipikat

Perusahaan kami parantos lulus sertifikasi FDA sareng sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, sareng gaduh langkung ti 200 patén-patén.

modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (11)

Palayanan palanggan

tanaga layanan palanggan kami nyadiakeun layanan hiji-on-hiji sareng anjeun pikeun ngajawab masalah dina ragam timely tur akurat.

modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.