821 Lempeng Run Double Hinge Supergrip Plastik TableTop ranté

Katerangan pondok:

Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan

Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.

Mangpaat

821 Straight Run Double Hinge Supergrip Plastic TableTop Chains (3)

-Akurasi prosés molding ngajamin flatness Optimum

- résistansi maké High sarta gesekan low

- Beban kerja anu luhur

Bengkel produksi standar ngajamin kualitas luhur sareng efisiensi produksi anu luhur

Parameter produk

821 Straight Run Double Hinge Supergrip Plastic TableTop Chains (4)

Tuoxin ranté sabuk ganda hinge 821 runtuyan

1.Pin bahan: stainless steel

2. Panjang standar: 3.048m = 10 kaki (80 tautan)

3. Beban gawé (max): 2680N

4. radius Backflex: 50mm

5.Maximum conveyor panjangna: 12 méter

Aplikasi

Ti bahan baku pikeun bungkusan, Tuoxin nyadiakeun solusi dipercaya pikeun sagala rupa aplikasi forfood processing industry.With investasi badag dina inovasi jeung tim-layanan global, Tuoxin nawarkeun solusi flexibletransfer béda pikeun industri processing dahareun jeung assists pabrik pikeun ngaronjatkeun produktivitas di loba industri.

Solusi kami parantos ningkatkeun efisiensi produksi pikeun pabrik pangolahan pangan di daérah aplikasi tradisional, sapertos mesin pendingin multilayer, spiralconveyor, asihan sareng packing jsb.

6

Sertipikat

Kami parantos lulus sertifikasi FDA sareng sertifikasi sistem manajemen kualitas ios 9001.Ngaliwatan taun panalungtikan sarta pamekaran bebas, urang boga leuwih ti 200 sertipikat patén.

820 Straight Run Single Hinge Table Top Plastic Chain (1)

Mun anjeun kabetot dina produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Nantong Tuoxin mangrupakeun produsén badag tina belts plastik modular, belts ranté sareng komponén conveyor, kantor pusatna di Cina jeung pabrik badag katutupan 20.000 méter pasagi di Propinsi Nantong.

Q: Naon spésifikasi sareng gaya produk anjeun anu tos aya?

A: Dina hadir, parusahaan urang boga leuwih ti 300 produk, nu bisa minuhan sagala rupa kaperluan Anjeun.Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun ménta katalog produk

Q: Sabaraha lami perusahaan anjeun kalibet dina industri ieu

A: Kami geus kalibet dina industri ieu leuwih ti 20 taun sarta geus akumulasi euyeub R & D jeung pangalaman produksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.