820 Lempeng Run Single Hinge Table Top Ranté Plastik

Katerangan pondok:

Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan

Ranté luhureun méja palastik dijieunna tina plastik rékayasa jeung disambungkeun maké stainless steel pins.The ranté tabletop palastik constitute alternatif lampu-beurat acan kuat tur jempé pikeun ranté baja.

Mangpaat

modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (10)

-Akurasi prosés molding ngajamin flatness Optimum

- résistansi maké High sarta gesekan low

- Beban kerja anu luhur

Parameter produk

820 Straight Run Single Hinge Table Top Plastic Chain (2)

Nantong Tuoxin ranté sabuk 820 runtuyan

Bahan Pin: stainless steel.

Panjang baku: 3. 048 m = 10 suku (80 link)

Panjang conveyor maksimum: 12 méter.

Aplikasi

Ranté ieu dianggo utamana dina industri pangan sareng packing pikeun ngirimkeun rupa-rupa wadah aplikasi.Contona:botol piaraan,botol petaloid piaraan,Aluminium sareng baja tiasa,Karton, Dulang, Produk dibungkus, Kaca, Wadah Plastik.

Kusabab Tuoxin didirikan, urang nyobian pangalusna kami pikeun nyugemakeun unggal customer'srequirement.Kami parantos nyayogikeun sababaraha perusahaan anu terkenal sapertos Newamstar.jiangsu ASG group, Wahaha, Mengniu, Yurun, Coca Cola, Tsingtao bir, Hayao Group jsb.

6

Sertipikat

Perusahaan parantos lulus sertifikasi FDA sareng sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.Prosés produksi dioperasikeun saluyu ketat sareng standar téknis anu diatur sareng aliran prosés, anu sacara efektif ngajamin kualitas produk.Kalawan leuwih ti 200 patén-patén, éta geus salawasna taat kana panalungtikan sarta pamekaran bebas sarta inovasi kontinyu.

820 Straight Run Single Hinge Table Top Plastic Chain (1)

Palayanan palanggan

Simkuring gaduh profésional pre-penjualan sarta sanggeus-jualan tanaga, anu bisa nyadiakeun Anjeun sareng profésional sarta timely hiji-on-hiji jasa ekslusif mun anjeun peryogi eta.

modular plastic belts RTB Straight Running Roller Conveyor Belt (6)

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Nantong Tuoxin mangrupakeun produsén badag tina belts plastik modular, belts ranté sareng komponén conveyor, kantor pusatna di Cina jeung pabrik badag katutupan 20.000 méter pasagi di Propinsi Nantong.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman?

A: Kalawan kapasitas produksi kuat, kami nyadiakeun konsumén pangiriman gancang dina hiji minggu pikeun pesenan leutik teu leuwih ti 30 alun-alunméter.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

A: Sumuhun, urang bakal senang nyadiakeun Anjeun sampel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.